Great vacancy Valideringstekniker hiring now

Applicant Portal

:

Job Details: Valideringstekniker

Full details of the job.

    
Valideringstekniker
VN080
Full-Time
Gothenburg
Sweden

Vill du vara en del av visionen: To fulfil the dream of having a baby?

Vitrolife är ett spännande globalt medicintekniskt bolag i tillväxt och vi känner stolthet för vår vision och våra produkter. Vi söker nu en valideringstekniker till vårt huvudkontor i Göteborg. Här kommer du trivas om du vill vara med och påverka våra metoder och arbetssätt och göra verklig skillnad. 

Tjänsten är på heltid, du kommer att ingå i ett team om 6 personer och rapporterar till Manager Engineering.

Om rollen
Du kommer att ansvara för att upprätthålla, genomföra och dokumentera valideringar, re-valideringar, kvalificeringar och kalibreringar både på interna och externa processer. Du kommer också att upprätta instruktioner och annan dokumentation för utrustningar och processer samt delta i olika projekt i organisationen. Arbetet som valideringstekniker ställer höga krav på noggrannhet och ett stort intresse för att sätta sig in i och förstå gällande ISO-standarder och regelverk.

För denna roll behöver du

  • Erfarenhet från arbete med ISO 13485
  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller annan teknisk utbildning
  • Erfarenhet av arbete med kvalificering och validering
  • Vana att skriva rapporter av olika slag
  • Engelska och svenska, både i tal och skrift
Det vore bra om du har erfarenhet av:
  • Arbete i renrum
  • CE märkning enlig maskindirektivet
  • Mätteknik - t.ex kalibrering
  • Steriliseringsprocesser

Vem är du?
Du är en strukturerad person som är van vid att arbeta enligt en tydlig process. Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Rollen kräver också att du kan tänka utanför boxen, att du är kreativ och gillar att hitta lösningar på problem. Arbetet ställer krav på självständighet men du är också del av en grupp och det är viktigt att du kan samarbeta väl och också arbeta för det gemensamma målet.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Mattias Uddén, Manager Engineering, +46 (0) 708 22 80 33.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vitrolife är en internationellt verksam medicinteknisk koncern. Vitrolife utvecklar, producerar och marknadsför produkter för fertilitetsbehandling. Vitrolife har cirka 400 anställda och bolagets produkter säljs på ca 110 marknader. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Australien, Belgien, Danmark, Frankrike, Italien, Japan, Kina, Storbritannien, Tyskland och USA. Vitrolife-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. 
www.vitrolife.com 

    
Previous MonthNext Month
SunMonTueWedThuFriSat